Rochii de mireasa “ALTFEL”

Da, acesta este un post cu rochii “altfel”. Sa le numim neconventionale. “Exista asemenea rochii? Sau, mai bine zis, exista astfel de mirese?” s-ar intreba unii. Cum sa nu? Curajoase, nebune, creative, sau oricum altfel sunt numite, cert este ca exista. Si nu ma refer aici la podiumuri si prezentari de moda, ci la mirese adevarate. Eu una le admir foarte mult si ma bucur oricand vad un “exemplar altfel”.

Astept, asadar, de la voi un motiv de bucurie pentru mine… la fotografii ma refer… cu voi… in rochii de mireasa “altfel”. Vreau sa le public aici!!! (bine, asta in cazul in care sunteti si voi de acord).

Va prezint mai jos, dragele mele, un Top 10 cu rochii de mireasa “altfel” din colectiile primavara 2010.  Daca va intrebati care sunt criteriile de realizare a topului va rog sa cititi aici. Inspiratie placuta!

Fendi 1+Fendi+spring+2010

Tracy Reese

2+Tracy+Reese+Spring+2010

Marchesa

3+Marchesa+spring+2010

Toni Maticevski

4+Toni+Maticevski+Spring+2010

Tibi

5+Tibi+Spring+2010

Dolce & Gabbana

6+Dolce+Gabbana+spring+2010

Willow

7+Willow+Spring+2010

Chanel

8+Chanel+spring+2010

Nina Ricci

9+Nina+-Ricci+spring+2010

Vivienne Westwood

10+Vivienne+Westwood+Spring+2010

Sursa foto: www.coutorture.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>