Cupru si sticla de la Biba Bijoux

“…Acum o femeie nu mai cauta un cercel rosu pentru rochia neagra, ci un cercel nervos pentru momentele de foc, o bratara delicata pentru o mangaiere pe incheietura sau o brosa haioasa pentru zambetul acela misterios de sub ochelarii de soare…”, scrie Andreea Vaduva pe blog-ul sau unde-i puteti citi toata povestea. Tot acolo veti gasiti niste bijuterii deosebite. Nu sunt din aur, nici din argint, nu au cristale, ci un pic de magie care te invaluie si te face sa le adori imediat ce le vezi. Sa nu mai spun de starea pe care ti-o dau atunci cand le porti. Sunt bijuterii din cupru si sticla care pot completa intr-un mod foarte creativ o tinuta de seara pentru nunta, mai ales pentru cele mai nonconformiste din fire.

Cateva exemple mai jos, iar mai multe online pe Biba Bijoux sau live la Sala Dalles (acum, in perioada targului de Craciun).

bibabijoux2

Sunt chiar superbe!  Va plac?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. aveti pagina de facebook ?

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>