Gama Mini Soaps Events: marturii din sapun natural

Ca o completarea fireasca;) a articolului de ieri astazi voi scrie iar;) despre marturiile eco si handmade. Doar ca nu va mai fi vorba de lumanari, ci de sapunurile naturale Soap Mill din gama Mini Soaps Events care a fost gandita special pentru marturiile de nunta si botez. Sapunurile sunt vegetale, ecologice si biodegradabile, ca sa nu mai vorbim de aroma si efectele miraculoase ale acestora. Eu vi le recomand din toata inima, si nu doar ca marturii:)
SoapMill-sapunuri-marturii

Foto: Daniel Photography

Marturiile pot contine unul, doua sau trei sapunuri naturale din gamele Green Melody, Yellow Express, Morning Dew si Twilight Breeze, fiind ambalate in saculeti din organza de diferite culori.  La cerere, acestea pot fi personalizate incepand de la forma, culoare, gramaj sau ambalaj. Despre cum pot fi cumparate acestea cititi aici pe blog.
Iar daca sunteti azi si maine la mare, mergeti neaparat in Eforie Nord la Bio Fair 2010 in incinta Ana Yacht Club unde veti gasi standul Soap Mill si veti avea posibiliateta sa faceti cunostinta cu aceste minunate produse, in caz ca nu le stiti bine deja:). Tot acolo veti gasi si lumanarile naturale EcoDecoLight despre care am scris ieri. Cumparaturi placute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
 1. Silvia says:

  Multumim frumos pentru post! Am adaugat si noi link-ul pe http://blog.soapmill.ro.

  Toti cititorii “O nunta superba” au un discount de 5% la achizitia de marturii din sapun natural pentru nunta sau botez Soap Mill, daca mentioneaza acest lucru in cadrul rubricii “nota clientului” de pe formularul de comanda.

 2. […] beneficia de un discount;) la achizitia marturiilor Soap Mill. Cum? Cititi comentariul Silviei de aici, careia ii multumesc frumos pentru propunere si o felicit cu noua imagine a site-ului si a blogului […]

 3. Georgia says:

  e ca si cum le-as spune ca tre’ sa se mai spele din cand in cand…

  sunt ele dragutele, dar tot niste sapunuri….

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>