Bijuteriile Alex Monroe: atat de simple, dar atat de ravnite

L-am descoperit astazi pe Alex Monroe, designerul britanic care face niste bijuterii de-a dreptul fantastice. De cand le-am vazut pe site nu-mi pot lua gandul de la ele. Unele sunt jucause, altele excentrice, insa toate – delicate si feminine. Iar cand te gandesti ca sunt lucrate manual, ti le doresti si mai tare:)
alex-monroe-biju

Iar acum o intrebare pentru baieti: v-ati gandit la ce inel de logodna viseaza prietena voastra? Poate la unul din asta?
alex-monroe-inele
Poate va conduceti dupa principiul Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete? Sa stiti ca are si din astea;)
alex-monroe-inele-logodna-diamante_

Un asa inel poate fi lasat mostenire fara jena;).

Fotografiile sunt de pe www.alexmonroe.com unde puteti citi mai multe despre designer si studioul din Londra, iar acesta este filmuletul de “prezentare” a maiestriei cu care se realizeaza bijuteriile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. elisa says:

    Ai dreptate, nici eu nu-mi pot lua gandul de la ele..:) Tot uitandu-ma la poze m-a trecut un gand…..ce-ar fi sa las pagina deschisa asa, ca din intamplare, poate …cine stie..:)

  2. Mi-au placut in special inelusele cu mici diamante sunt foarte finute si dragute!!!!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>