Butoni pentru mire Pantone Collection

Designerii din lumea intreaga sunt dependenti de ghidurile Pantone care reprezinta o sursa nesfarsita de inspiratie in lumea culorilor, nemaivorbind de utilitatea acestora. Pantonarele sunt unelte de lucru esentiale in zona de creatie-productie in domenii ce se bazeaza pe culoare, la noi utilizandu-se mai des in cercul client-designer-tipografie. Daca viitorul mire e pasionat de design sau culoare  sigur i-ar placea acesti butoni din colectia Pantone de Sonia Spencer:

butoni-pantone-Sonia-Spencer
Din multitudinea de culori emailate ale butonilor dintr-un otel gravat impecabil, cu siguranta veti gasi acea nuanta care sa se potriveasca cu paleta nuntii voastre. Acestia, de exemplu, s-ar potrivi la aceasta paleta:

butoni-pantone-violet
Pentru paleta grena-roz-cenusiu i-as alege pe astia

butoni-pantone-roz-grena

iar acestia ar merge la o nunta ca asta (la culori ma refer)

butoni-pantone-galbenbutoni-pantone-fucsia
In caz ca va hotarati pentru acesti butoni Pantone sa nu uitati si de stilul celorlate detalii si accesorii de nunta care ar trebui sa fie mai design-oriented. Prietenii stiu de ce:).
Pe langa design si culoare mi-a placut in mod special cum sunt ambalati. Cutia de lemn lacuita foarte lucios este decorata cu elemente de otel gravat si are in interior intr-un mic buzunaras un ghid Pantone din colectia de culori ale sezonului. Te uiti la ia si iti doresti sa o cumperi:)

cutie-butoni-pantone-Sonia-Spencer
Cum vi se pare ideea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>