Inspiratie florala pentru nunta de la Andreea Banita

De mult nu am mai vorbit despre flori;)… Asa ca m-am hotarat sa va arat cateva din creatiile superbe ale designerului floral Andreea Banita.
andreea_banita_design-floral-buchete-arnjamente-mov-nunta
Acestea sunt preferatele mele:) Astept sa-mi spuneti care din ele v-au inspirat mai mult. Savurati cu placere;)!
andreea_banita_design-floral-buchete-arnjamente-galben-nunta
Pregatite intr-un stil original cu mult bun gust, aceste buchete si aranjamente pur si simplu iti bucura privirea. Vreti sa vedeti mai multe? Va inteleg perfect:) si va invit sa mergeti pe site unde veti vedea ca multe mirese s-au lasat pe mana Andreei si nu au regretat. Iar aici veti gasi cateva sugestii de la Andreea Banita despre cum iti alegi buchetul de mireasa.

Fotografiile sunt de pe www.andreeabanita.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
4 Responses
  1. CD says:

    INCREDIBIL!!!!!!!! Nu pot sa cred ca cineva poate sa faca asa ceva, si mai ales se gasesc si in Romania asemenea buchete! Ma uit de o ora la ele si nu pot sa cred ca sunt reale!

  2. susie says:

    Andrees Banita does such inspiring work. I love her color palettes and texture combinations.

  3. vero says:

    Susie, I agree with you. I also like Andreea’s beautiful works. Thank you for visiting my blog;)!

  4. […] dar mai ales pentru stilul unic si plin de rafinament care o diferentiaza de restul. Am rugat-o pe Andreea sa ne impartaseasca cateva impresii despre buchetul de la nunta Printului William cu Kate […]

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>