Tort pentru nunta Cake Couture

La fel ca buchetul sau rochia de mireasa tortul constituie adesea deliciul:) barfelor sau al admiratiei de dupa nunta si stresul miresei  de dinainte. Ma bucur ca in ultimul timp vad tot mai multe torturi mai speciale – ca forma, ca accesorii, ca gust – la  nuntile din Romania. Acum ceva timp cand am vazut un astfel de tort din briose… bine, din cupcakes:)… ma gandeam ca aici la noi e imposibil de gasit asa ceva:):

cupkes-ourblogofloveFoto: Our Labor of Love Photography Studio

Pana nu demult cand am descoperit Cake Couture. Imi place si denumirea foarte tare:). V-ati gandit ca am gresit titlu la inceput, nu? Intr-adevar am vrut sa spun Cake Couture, nu Haute Couture, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, pot afirma cu tarie Cake Couture = Sweet Haute Couture… caci vorbim de design de prajituri aici. Este ideea Olimpiei Rau care s-a inspirat din cofetaria franceza si a invatat maiestrie de acolo. Iar rezultatele… mmmm….

caketorture1caketorture2caketorture3caketorture4caketorture5

Asadar, daca va doriti un tort care sa trezeasca curiozitatea invitatilor de ce sa nu alegeti unul cu aceste briose? Va trebuie doar un support potrivit! Prin infinitatea de solutii creative de accesorizare cu paiete de zahar, decoratiuni din martipan, flori din pasta de zahar si cateva arome, tortul Cake Couture va trezi nu doar curiozitatea, ci si invidia;) multor invitati.

Fetelor, daca va faceti un astfel de tort la nunta va rog tare mult sa-mi trimiteti o fotografie. Vreau s-o publicam pe blog pentru a provoca mai multe mirese sa incerce si altceva decat banalul tort cu flori din frisca. Ce spuneti?

Iar daca nu aveti rabdare pana ajungeti la vreo nunta cu un astfel de tort:)

cupkes-tealilyphotographyFoto: Tealily Pfotograph

de ce sa nu va rasfatati cu cateva briose creative? Le puteti comanda direct de pe site. Pofta buna!

caketorture-briose

Fotografiile cu briose sunt de pe Cake Couture, iar pe blog puteti citi mai multe povesti:).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. elisa says:

    Un fel de Carrie Bradshaw a prajiturilor:)….pentru o mireasa indrazneata…:). Recunosc, de fiecare data reusesti sa ma surprinzi cu ideile si sugestiile care le prezinti…:) astept in continuare idei la fel de indraznete! ;)

  2. vero says:

    Ma bucur ca-ti place, Elisa. Te mai astept pe site si sper sa te surprind si in continuare;)

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>