Arta hartiei pe invitatiile de nunta

Am fost incantata sa descopar nu demult blogul Ligiei Pop unde am gasit o multime de lucruri interesante. Cel mai mult m-au fascinat demonstratiile culinare cu mancare vegana fara foc. Va recomand sa va uitati si, de ce nu, sa participati;). Eu deja imi fac planuri:).
Tot umland din pagina in pagina am descoperit aceste felicitari/invitatii realizate cu multa pasiune, folosind o tehnica speciala de rulare a fasiilor de hartie – quilling-ul –  denumita de multi si arta hartiei:
invitatii-qiulling-hartie-ligia-pop

Foto: Raul Pop – sotul Ligiei:)

Pasiunea am regasit-o in tot ceea ce face. Si face mai multe, diferite, dar toate ii ies bine. La fel ca aceste invitatii dragute. Ce spuneti? Va plac?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
5 Responses
 1. Ligia says:

  Multumesc frumos pentru toate cuvintele frumoase!

 2. elisa says:

  deci….adevarate opere de arta… fara sa exagerez..:) si asta pentru ca sunt innebunita dupa tot ce este lucrat manual …. cred ca fiecare invitat s-ar simti cu adevarat special..:)

 3. Ligia says:

  Multumesc Elisa!

 4. sinziiana says:

  sunt superbe!e o tehnica care necesita foarte mare atentie la detalii, dar rezultatele sunt senzationale! si eu mi-am facut invitatii pentru nunta(care o sa aiba loc in august in 2011) folosind aceeasi metoda! iubitul meu este incantat, iar prietenii carora le-am aratat au ramas placut surprinsi! ma bucur ca si in romania( eu am deprins tehnica asta in franta) sunt persoane care fac lucruri atat de finute,speciale; ar trebui sa vedem mai des la nunti astfel de invitatii. Felicitari !

 5. […] vero 10 Feb 2011 Va aratam intr-un articol mai vechi niste invitatii realizate in tehnica quilling . De atunci am tot descoperit multe chestii, unele destul de dragute, dar toate erau cam din […]

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>