Inele de logodna “arhitecturale”

Arhitectura si bijuterie? Cine si-ar fi putut imagina ca aceste doua domenii atat de diferite ar putea face casa buna impreuna? Cel putin, nu eu, dar asta pana am descoperit aceste fantastice inele:

inele-logodna-designer-francez-Philippe-Tournaire-Bague-architectureInele realizate de designerul francez Philippe Tournaire.
Imaginile sunt de pe site.

Cu siguranta nu sunt nici pe gustul, dar nici pentru buzunarul oricui. Chiar daca nu par modele tipice pentru inelul de logodna, din prima clipa cum le-am vazut, mi-am si imaginat cateva scene tandre:) de cerere in casatorie. In primul rand, poate deveni un simbol al locului cererii, care, sa recunoastem, este ales cu multa grija de romanticii care se aventureaza uneori chiar la Paris, la New-York, in Dubai sau la Moscova pentru a face cererea in casatorie speciala si unica? Ce poate fi mai convingator? Sa nu mai vorbim de pasionatele de arhitectura sau de cele indragostite de design care vor sti sa aprecieze gestul, pardon, obiectul:). Ei, ce spuneti?

Daca un model architectural vi se pare totusi prea extravant pentru viitoare voastra mireasa, incercati ceva cu un design mai domolit:) aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>