Invitatii de nunta speciale

Sunt foarte incantata de noua mea descoperire cu care ma tot laud de dimineata la toata lumea: Meda Halmaciu. Din primele creatii vazute m-am convis ca e un designer foarte talentat. Vreti dovezi? Priviti:

invitatii-nunta-verde-meda-halmaciu-elegant-green-ivitations

invitatii-nunta-dantela-neagra-meda-halmaciu-black-white-wedding-invitation

invitatii-nunta-mov-halmaciu-la-plume-invitation

Invitatiile Medei au ceva magic, te atrag si iti trezesc simturile:). Cel putin asta am simtit eu cand i-am descoperit blogul. Intrati sa le vedeti, sa va inspirati si, poate, sa le comandati:).

invitatii-nunta-verde-meda-halmaciu-green-wedding-invitations
Daca v-am convis ca Meda este designerul vostru:) nu uitati sa faceti comanda din timp, caci se fac manual cu foarte multa migala si… dragoste… sper:).

Va plac?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
4 Responses
 1. elisa says:

  iti dau dreptate Vero, invitatiile sunt superbe.. cochete… ademenitoare..imi plac foarte mult accentele personalizate… Felicitari designerului pentru ce a reusit sa faca! Ce nu reusesc sa inteleg eu.. si o sa te intreb pe tine :)

  “Daca v-am convis ca Meda este designerul vostru:) nu uitati sa faceti comanda din timp, caci se fac manual cu foarte multa migala si… dragoste… sper:)”…”sper” asta, la ce mai exact se refera?.. speri ca ne-ai convins sau speri ca invitatiile sunt facute cu dragoste?:)

 2. vero says:

  … ca sunt facute cu dragoste:)

 3. Ralu says:

  Salut,cat costa o astfel de invitatie?Ma intereseaza prima si a 3a….FELICITARI!!!!Foarte foarte frumoase!

 4. vero says:

  Preturile invitatiilor incep de la 5-6 lei http://handmadebymeda.blogspot.com/p/faq-intrebari-frecvente.html. Cel mai bine ar fi sa o contactezi direct pe Meda si ea iti va da toate detaliile, deorece pretul cu siguranta de depinde de mai multi factori: cantitatea, dimensiunea etc

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>