Pauza tehnica…

Dupa cum ati putut observa am avut o “pauza tehnica” (asa o alint eu) pe site. S-ar putea sa mai apara din cand in cand. Nu intru in prea multe detalii acum, dar voi reveni cu intreaga poveste dupa ce se vor rezolva toate. De fapt incepusem sambata sa va povestesc ce-am patit, dar azi cand s-a repus blogul online am vazut ca acel post lipseste. Acum fac investigatii;) din ce cauza. Pana una-alta sper sa nu ma trezesc iar cu o suspendare a blogului din cauza  “consumului excesiv de resurse pe server” posibil “din cauza unui plugin wp”. Apropo, daca cineva cunoaste problema si a gasit solutii concrete va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc anticipat:).
Eu voi continua sa va bucur cu posturi faine pentru inspiratie. Tineti-mi pumnii sa rezolv cat mai repede toate problemele tehnice. O zi racoroasa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categorii: Noutati
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>