Sunflower by Diana Bobar

Urmaresc de multa vreme blogul Dianei Bobar si ma gandesc ca este designerul cu evolutia cea mai “efervescenta”. Sa fie si datorita blogului sau a retelelor sociale? Nu se stie:). Cert este ca toate creatiile ei reusesc sa starneacsa interesul publicului. Asa s-a intamplat si duminica trecuta cand a lansat colectia primavara-vara 2011 denumita Sunflower.

Foto: Andi Popescu, Make-up: Anca Buzea , Coafura: Jenci,
Accesorii: Josephine ,
Model: Madalina Ignat

Diana a optat pentru o paleta cromatica de alb, bej, crem, accente de albastru deschis, galben. Veti regasi in colectie imprimeuri, contraste intre galben si albastru inchis, precum si multe flori aplicate. Ce sa mai lungim vorba cand le puteti vedea pe toate pe site;). Mergeti sa le vedeti, sa le admirati, sa le laudati si sa le cumparati;). Va astept cu impresii;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
 1. Anca says:

  Buna,

  Am innebunit cautand ceva asemanator rochiei din mijloc, cu floarea soarelui. Am mers pana si la croitor sa imi fac una, si (ghinion) nu gasim material in aceste nuante :(
  E pur si simplu superba!
  Mi-ar fi facut mare placere sa merg la nunta prietenei mele cu o asemenea rochita (va fi nunta tematica floarea soarelui, si mi se pare o idee superrrr!).
  Kiss u all!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>