Unde va casatoriti?

Demult vroiam sa va recomand un loc deosebit pentru casatorie, dar tot am amanat pana cand nu am dat azi de acest articol care mi-a amintit de Wilhelma (vai ce loc minunat!). Este in acelasi timp o gradina zoologica si una botanica cu o suprafata impresionanta si o colectie uimitoare de plante si animale. Si ghiciti ce puteti face acolo? Da, va puteti casatori! Stiu ca imi veti reprosa ca e departe:( … Stuttgart-ul nu e peste deal, dar m-am gandit la cei care sunt plecati sau la cei care pur si simplu isi permit sa plece undeva mai departe intr-un loc unic, precum ar trebuie sa fie si evenimentul.

Credite foto: www.wilhelma.de

Vi se pare real sa va casatoriti in gradina Wilhelma?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
4 Responses
 1. irina says:

  Oare in Bucuresti, la gradina botanica se poate organiza nunta?

 2. elisa says:

  Si eu ma intrebam acelasi lucru Irina:)….

 3. Felicitari! foarte frumos site! ma bucur ca te-a inspirat un articol de la noi. Succes in continuare si te mai asteptam la noi!

 4. vero says:

  @ irina + elisa: Am sunat la Gradina Botanica, dar nu mi-a raspuns nimeni. Ma gandeam sa aflu mai multe detalii:). Voi mai incerca. Daca aflati ceva inaintea mea, tineti-ma la curent va rog;).

  @ amintiridincalatorie.ro: Multumesc:) si pe tine te astept pe la noi;)

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>