Castigatorii concursului O Nunta Superba si Soap Mill 2


Avem doua castigatoare norocoase;) pentru al doilea concurs de pe blog. Acestea sunt:

1. Roxana Andreea Tarita care a castigat un sapun natural solid
As alege sa ofer invitatilor drept marturii mini sapunuri parfumate si frumos colorate. Acestea, nu numai ca ar incanta simtul olfactiv, dar ar aduce si o nota de originalitate, ar crea o atmosfera vesela, in ton cu evenimentul sarbatorit. Folosesc sapunuri naturale, in special pentru par(samponul solid). Sunt foarte incantata de aceste produse. Marturiile astfel oferite, cred ca vor avea un impact pozitiv asupra invitatilor, care ar aprecia aspectul, mirosul, calitatea, inventivitatea. As opta pentru niste mini sapunuri in ton cu sala, sau chiar pentru diversitate, pentru a oferi mai multa culoare. In acest caz as folosi si flori de camp, care mi se par cele mai potrivite in aceasta combinatie. Cu siguranta nimeni nu va considera ca l-am declarat “nespalat”, oferindu-i acest sapun. Marturiile-sapun sunt dovada puritatii, sensibilitatii, rafinamentului, elegantei, creativitatii, veseliei…Cine s-ar lipsi de acestea?
As alege Honey Bar si mini sapunurile de la Events.

2. Iuliana care a castigat un set de 3 mini-sapunuri
Ziua nuntii este cea mai deosebita data in istoria unei mirese!Fiecare detaliu contribuie la conturarea unui eveniment de neuitat care farmeca prin iubire,daruire sufleteasca si multa fericire! Marturiile de nunta sunt acele piese pretioase care impresioneaza invitatii si de aceea sapunurile naturale sunt raspunsul ideal pentru un cadou inedit! Un sapun natural intruchipeaza perfectiunea naturalitatii si inspira imaginea momentelor magice petrecute in natura.Sunt sigura ca invitatii se identifica cu parfumul delicat al sapunului natural care ii sopteste povestea de dragoste a tinerilor care isi unesc in acea minunata zi destinele!
Imi doresc foarte mult sapunul solid Morning Dew Bar Coffee:
http://www.soapmill.ro/shop/soap-mill-solid/morning-dew/clasic-md/bar-coffee-special-product-mdbar04
si 3 adorabile mini sapunuri:
Gama Yellow Express http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/events/animals-smevents04
Green Melody: http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/events/events-msevents01
Twilight Breeze: http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/travel/travel-mstravel01

Felicitari fetelor!
Nu uitati ca mai avem inca doua concursuri. Unul dintre ele va incepe astazi. Succes!

(later edit) Castigatoarele vor primi un e-mail la care trebuie sa raspunda in termen de 3 zile pentru a-si revedica premiul. In cazul in care nu fac acest lucru premiile vor merge la alte participante la concurs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>