Castigatorii concursului Soap Mill 1


Avem doua castigatoare norocoase;) la primul nostru concurs pe blog. Acestea sunt:

1. munteanu mariana cristina care a castigat 1 sapun natural
http://www.soapmill.ro/shop/soap-mill-cream/body-cream-smcream01asa ceva as folosi eu sa mai fiu din nou mireasa:)) … toate care am fost mirese stim cat stres acumulam in zilele precedente evenimentului… iar in ziua nuntii , prea mult timp la dispozitie , nu avem …asa ca , dupa un dus rapid, o crema hidratanta pt. tot corpul si care intra repede in piele, e binevenita … deci, categoric eu as alege aceasta crema de corp pt. ziua nuntii …

http://www.soapmill.ro/shop/soap-mill-solid/precious/precious-bar-lemmon-preciouslemmon
in caz de voi castiga :) si link-ul pt. mini http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/travel/travel-mstravel01

si

2. Diana care a castigat 1 set de 3 mini-sapunuri
In opinia mea dupa valul de inocenta emanat in ziua nuntii din cauza rochiei, seara e nevoie de o schimbare aceasta fiind de cele mai multe ori senzualitatea.Gandindu-ma la acest aspect nimic nu poate fi mai potrivit decat un unei de masaj http://www.soapmill.ro/shop/soap-mill-oils/soap-mill-massage/swedish-massage-oil-125-ml-smmassage03 cu care iti vei surprinde jumatatea.

In caz de castig, as alege:
http://www.soapmill.ro/shop/soap-mill-solid/green-melody/special-gm/box-green-gmbox01 acest sapun natural solid
http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/travel/travel-mstravel01, http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/events/events-msevents01, http://www.soapmill.ro/shop/mini-soaps/events/animals-smevents04 si aceste 3 mini sapunuri din gamele oferite de Soap Mill.

Felicitari fetelor!

Nu uitati ca mai avem inca trei concursuri luna aceasta, unul din care va incepe astazi. Pe curand;).

(later edit) Castigatoarele vor primi un e-mail la care trebuie sa raspunda in termen de 3 zile pentru a-si revedica premiul. In cazul in care nu fac acest lucru premiile vor merge la alte participante la concurs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categorii: Concursuri  Tags: , ,
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>