Fiti pe faza!

In weekend trebuia sa pregatesc un nou concurs pentru blogul nostru, dar cum m-a luat o raceala groaznica, abia acum ma pun pe treaba. Asa ca putin mai tarziu veti afla ce trebuie sa faceti ca sa castigati un cadou frumos de la Josephine;).

(later edit) Pana la sfarsitul lunii vom avea 2 concursuri cu cate un premiu fiecare. Mai exact, veti putea castiga o minunata bentita si o superba brosa, ambele din ultima colectie Les Fleurs de Josephine.

Iar ca motivatia sa fie si mai mare;) vom oferi si un cadou surpriza unui participant la ambele concursuri. Vreti sa stiti despre ce e vorba? Nu va pot spune, ca vreau sa ramana o… surpiza:).

(later edit) Pe scurt: 2 saptamani, 2 concursuri, 2 premii, 1 cadou surpriza.

Va astept la concurs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categorii: Concursuri, Noutati  Tags: , ,
3 Responses
  1. […] asemenea, vreau sa va reamintesc ca mai avem inca un concurs luna aceasta pe care il voi detalia putin mai […]

  2. pop aurelia says:

    In general am rabdare sa particip la astfel de concursuri finca ador blogul Josephine cu stima si respect la acest blog.
    Dar cunoscand blogul Josephine am zis sa intru macar sa mai arunc o privire,finca fica mea cea mica nu peste mult va tine nunta si dupa cum este trebuie sa fie ca o mireasa din vis mai bine zis o mireasa fermecata cu bijuterile Josephine.
    http://www.josephine.ro/wp-content/uploads/2010/07/colectia-noua-les-fleurs-de-josephine_9.jpg

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>