Laser Megazone – sponsor pe O Nunta Superba
Imi face placere sa va prezint primul sponsor al blogului nostru: Laser Megazone

Laser Megazone este un joc de laser tag care simuleaza lupta cu arme intr-un decor SF. Fiecare jucator primeste o vesta electronica si un pistol laser high-tech pentru a-si tinti adversarii cu un sistem infrarosu complet inofensiv pentru a obtine un scor cat mai mare. Jocul de laser tag este controlat de un sistem high tech informatizat care permite afisarea scorului – focurile trase, tintite si incasate de fiecare participant la joc – in timp real pe un ecran urias aflat in barul-anticamera. Este un joc de actiune intr-o arena uriasa in care este amenajat un labirint real cu o multime de obstacole special gandite si amplasate pentru a va usura sau, dimpotriva, ingreuna misiunea. 

Laser Megazone va promite pe langa efectele speciale multa distractie, miscare si suspans. 

Va intrebati ce cauta acest joc la noi pe blog? Foarte simplu: Laser Megazone va propune o petrecere a burlacilor cu totul altfel. Va puteti petrece ultima zi de libertate intr-un decor neconventional unde adrenalina este la maxim.
Si oferta nu se adreseaza exclusiv baietilor, credeti-ma:). 

Mai multe informatii pe www.lasermegazone.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. Super … Chiar as fi dorit foarte mult sa-mi incerc puterile in asa un joc …

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>