Torturi mini pentru nunta

Am gasit o alternativa foaaaarte interesanta pentru tortul traditional de nunta!

Cred ca sunt costuri mai mari, caci opera:) solicita multa truda, rabdare si talent, dar rezultatul poat fi nemaipomenit. Daca va opreste doar bugetul – asta  in cazul care ati gasit un cofetar bun sa vi le faca – puteti opta pentru aceasta varianta de desert la petrecerile dinainte de nunta aka petrecerea burlacilor sau burlacitelor (vai cum suna!) sau la cea de logodna, caci la astea cu siguranta vin mai putini oameni. :)

Sunt curioasa daca v-a placut idea. Ce spuneti, v-ar incanta astfel de tortulete la nunta voastra? Ati da tortul pentru ele?;)

Credit foto: Cheryl Kleinman Cakes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
  1. Meda says:

    Mie imi plac mai mult piramidele de prajiturele (cupcakes).

  2. Interesanta alternativa , dar cred ca s-ar potrivi mai mult pentru o nunta mica, unde nu sunt multi invitati … Insa sa nu uitam ca mai este un obicei : “Taierea tortului” unde mirii impreuna taie tortul , cred ca le-ar fi cam problematic sa se apuce sa taie astfel de tortulet … :)

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>