Welcome to advertise here!
Am primit mai multe solicitari/cereri privind publicitatea pe blogul nostru – al meu si al vostru;). Nu stiu cat de realiste sunt, dar mi-am zis sa testez putin sa vad cum merge, caci am planuri mari pe-aici:) si putina sustinere financiara nu strica:). Voi avea spatii pentru bannere publicitare, precum si posibilitatea publicarii unor advertoriale, care vor fi marcate corespunzator, pentru ca voi, dragi cititori si cititoare sa nu va simtiti inselati. Nu am spus-o pana acum, dar e timpul sa fac putina lumina (asta in cazul in care nu v-ati prins): niciun material de pe site nu este platit sau recompensat in vreun fel anume. Public doar ce-mi place, selectia e subiectiva si tine doar de gustul sau dispozitia mea.

Asadar, anunt oficial ca s-a deschis sezonul de reclama pe O Nunta Superba:)! Primii cumparatori vor primi preturi foarte tentante. Oferta e valabila pana la sfarsitul anului.

Grabiti-va sa cumparati reclama pe cel mai fain blog de nunti din Romania cu cei mai minunati cititori;)!

Va astept cu drag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>