Accesoriile Bohemian Sin – imaginatie si romantism

Am inceput cu imaginile pentru a va convinge fara cuvinte:). Accesoriile Bohemian Sin le-am indragit din prima clipa. Se deosebesc placut de restul… Fiecare piesa este unicat in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce apreciez foarte, foarte mult. Eugenia, cea care le face, are un talent deosebit pe care il cunoaste foarte bine si e hotarata sa ofere intotdeauna altceva. Si de fiecare data ma uimeste ca vine cu lucruri diferite, dar atat de ispititoare. E ca o sursa inepuizabila de idei, materializate atat de frumos! Sa recunoastem nu fiecare se poate lauda cu asta.


De multa vreme eram hotarata sa va uimesc cu aceste superbe accesorii de la Bohemian Sin, dar de fiecare data mi se intampla ceva destul de… interesant;). Pana faceam eu selectia fotografiilor, pana la pregateam sa le public pe blog, pana ma gandeam ce sa scriu pe langa ele, ma trezeam ca deja sunt vandute. Da, am patit-o de doua ori!:) Prin urmare, m-am grabit sa vi le arat astazi pe cele din colectia Angel’s Advocate, caci imi sunt tare dragi si parca se potrivesc de minune unei mirese!


Din pacate o mare parte din ele sunt cam vandute:(, dar nu va descurajati;) caci Eugenia are deja o noua colectie foarte draguta: Halentine Help.

Nu-mi ramane decat sa va spun de unde sa cumparati;).  Asadar, aveti 3 optiuni: Breslo, Crafty sau blogul Bohemian Sin.

p.s. Va rog sa nu ratati povestile din spatele colectiilor pe care Eugenia le scrie atat de frumos:). Va pup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
  1. Meda says:

    Superbe, dar asta o stim deja cu totii! Si mai poti adauga la lista magazinul de pe Etsy.

  2. vero says:

    Meda, chiar nu-l stiam. Am incercat sa-l caut, nu l-am gasit. Ai tu linkul? Multumesc!

  3. Intr-adevar superbe, si eu personal nu stiam de ele. Unde sunt singure pe poze par simple, dar la gitul domnisoarei arata cu adevarat super…

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>