Quilling pentru nunta
Va aratam intr-un articol mai vechi niste invitatii realizate prin tehnica quilling. De atunci am tot descoperit multe chestii, unele destul de dragute, dar toate erau cam din aceeasi categorie: tablouri / felicitari / invitatii. Nici nu ma asteptam sa mai gasesc ceva iesit din acest tipar pana mi-a sarit in ochi acest accesoriu pentru coafura miresei:
Este de fapt o floare realizata dintr-o hartie speciala si decorata cu elemente quilling. Mi s-a parut originala si am vrut sa v-o arat neaparat:). Va place ideea?

Ca tot am pomenit de quilling, va recomand un filmulet in care Ligia dezvaluie mici secrete despre arta de a rula hartia;).

Credite: Quilling – Ann Martin / all things paper; Foto: Jeff Greenough Photographers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
5 Responses
 1. Meda says:

  E foarte frumoasa, dar ce faci daca ploua?

 2. vero says:

  Buna remarca… iti iei umbrela, ce sa faci:)

 3. Meda says:

  haha,
  eu de cand mi-am facut niste agrafe cu flori din hartie si ma uitam cu tristete la ele ca nu sunt rezistente la conditii meteo nefavorabile

  Poate se pot trata cu ceva lacuri impermeabile.

 4. Mihaela says:

  Exista un lac special pentru hartie care poate fi folosit pentru lucrarile executate cu tehnica quilling si atunci nu mai sunt fragile in fata ploii.

 5. mihai cristina says:

  imi place mult quilling facut de tine ligia

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>