Vine Martisorul!
As vrea sa adunam aici cele mai frumoase martisoare:). Am pus deja ochii pe cateva, dar va invit voi sa ma ajutati. Puteti lasa comentarii cu linkuri utile catre martisoarele demne de cumparat;). Cele mai interesante propuneri vor aparea in acest post pe care il voi actualiza in permanenta pana pe 1 martie a.c. Astept propuneri;)!

21.02.1011

In cazul in care furnizoul nu are site sau blog am trecut contul de FB, deci trebuie sa fiti conectati pentru a putea vizualiza informatiile despre martisoare.

Sa incepem:

Le-am lasat special mai mari, caci sunt deosebite. Asa martisoare mi-ar placea sa primesc si sa daruiesc:).

Elefantei, pisici, buburuze, fluturasi… de la Martisoriada

Martisoare florale de la EnRose


22.02.2011

Colectia de martisoare kihi-kiha 2011
Foarte frumusele:)

23.02.2011
Astazi avem martisoare vesele:).

Deea’s Artcraft

Festart Studio


24.02.2011
Martisoare din fetru sau matase

Va continua…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categorii: Diverse  Tags: ,
11 Responses
  1. Mo says:

    Bestiale martisoarele!!! Si ce mult difera fata de urateniile pe care le gasesti pe la tarabe in perioada asta ! Abia astept sa vad ce mai gasesti. Spor la cautat!

  2. Martisoarele sunt interesante si unele chiar hazlii, mi-ar placea si mie sa daruiesc asa martisoare , dar daca as fi primit eu , mi-ar fi putin rusine sa mi le pun in piept :)

  3. vero says:

    @livrare flori De ce sa-ti fie rusine?

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>