Jambor Photography – fotografie artistica de nunta fara banalitati

Vreau sa va arat astazi niste fotografii de nunta foarte frumoase. Sa nu va asteptati la idei de decor sau la tematica de nunta. Este o selectie care sper sa va convinga ca o echipa talentata de fotografi va poate darui amintiri cu-adevarat pretioase de la cel mai important eveniment din viata. Faceti cunostinta cu Jambor Photography, mai exact cu Zoli si Afina Jambor din Cluj Napoca!


Cand ma uit in portofoilul lor, am senzatia ca rasfoiesc un album de arta sau o revista foarte, foarte buna.


Imi place totul la ei: stilul in care abordeaza fotografia, unghiurile, jocurile de culori, de contraste sau texturi, compozitia si, mai ales, emotiile pe care le transmit imaginile. Fotografie artistica in adevaratul sens al cuvantului!


Mi-a placut si modul inedit in care s-au prezentat pe site la butonul “Despre noi”. :)  Natural, creativ si cu putin umor – cum le sta bine unor artisti:). Mai multe fotografii superbe de nunta (si nu numai) veti gasi pe la ei pe blog.

Ce spuneti? V-ati dori niste amintiri de la Jambor Photography? :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>