O rochie de mireasa care se transforma:)
Va aratam mai demult cum o rochie purtata cu un bolero mai deosebit poate parea foarte diferita decat cand e purtata fara. Imi plac lucrurile transformabile:). Uneori pentru utilitate, alteori pentru design.  Imi plac oamenii cu imaginatie carora nu le e frica sa se joace cu ea, provocandu-i si pe altii sa faca la fel. Acum ca am terminat introducerea:)), sa va arat unde am vrut sa ajung.;)
E o rochie de mireasa simpla, dar transformabila;). Deci nu sunt patru, e una singura. Cum vi se pare ideea?

Credit foto: www.ivyandaster.com

p.s. V-am aratat-o, nu neaparat pentru a va indemna sa o cumparati sau sa folositi acel “detaliu”. Mi-am dorit sa va amintesc ca e bine sa fim macar uneori ingeniosi;), mai ales cand ne pregatim de nunta (si nu ma refer aici doar la alegerea rochiei).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
4 Responses
  1. adella says:

    Ideea este absolut ingenioasa. Cred ca ar fi mult mai utila, daca s-ar aplica la rochii de seara. Rochia de mireasa se cumpara pentru o singura purtare (de regula :) ) de aceea cred ca la o rochie de seara o schimbare de genul acesta ar fi foarte bine venita. Ce ziceti?

  2. Rochia este super , mi-a placut nespus de mult , si aceste schimbari in topul rochiei sunt superbe , mireasa poate arata diferit dar totodata spectaculos in orice moment in aceasta rochie.

  3. vero says:

    @adella Nu sunt impotriva:), dar nu exclud nici rochia de mireasa. Ideea era sa incercam sa fim ingeniosi in general:).

  4. rochii says:

    foarte tare

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>