Rezultatele concursului {O Nunta Superba + YaU Concept}

Am ales castigatoarea! Este vorba de Anamaria care ne-a scris:

Particip la acest concurs pentru ca vreau sa-i fac o surpriza celui mai grozav barbat din lume, prietenului meu cel mai bun si viitorului meu sot. El mi-a facut o surpriza de neuitat cand m-a cerut in casatorie in fata a zeci de oameni la un concert Bere Gratis, doar pentru ca si-a dorit sa nu uit niciodata momentul.

Nu conteaza daca vom castiga sau nu, pentru mine este o alta ocazie de a-i spune public cat de mult il iubesc.

Cat despre buchetele de pe site-ul YaU sunt toate extraordinare, dar cel mai mult mi-a placut cel de la link-ul de mai jos. Ar fi o pata de culoare superba langa o rochie alba, iar pentru o mireasa nascuta primavara, chiar este un buchet perfect.

http://flori.yau.ro/ro/categories/show/42-nunta/139-galben-bleu

Anamaria a castigat un voucher de 400 lei pe care il va folosi pentru a avea la nunta buchetul si cocarda. Cum spuneam atunci cand am inceput concursul, buchetul va fi unul personalizat, creat special pentru nunta castigatoarei.

Felicitari, Anamaria! Ai scapat de-o grija la nunta;). Nu-ti ramane decat sa le povestesti celor de la YaU ce-ti doresti si ei iti vor crea buchetul visat sau poate chiar ii vei alege pentru intregul decor;). Astept un mail de la tine pentru a-ti povesti cum poti intra in posesia premiului.

Multumesc si celorlalte paticipante. Fetelor, va astept si la alte concursuri;).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>