Tortul miresei decorat cu bujori

Saptamana trecuta am primit pe mail trei cereri pentru tortul de nunta:) si toate aveau in comun decorul cu bujori. Cum eu nu fac torturi:) va pot oferi doar putina inspiratie imprumutata de la altii;). Sper sa va placa.

Voi cum ati prefera bujorii de pe tort: naturali, din pasta de zahar sau artificiali?

Credite foto: randul 1 – Maki’s Cakes; randul 2 – Desi Baytan Photography, LovinSullivanCakes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. Mo says:

    Buna Vera,

    Imi imaginez ca probabil primesti multe cerinte, multe idei si ca in timpul tau incerci sa impaci pe toata lumea. Citesc in fiecare zi blogul tau pt ca e plin de inspiratie si idei si solutii originale sau ingenioase. Tocmai de aceea inca mai astept cumintica sa iti faci timp si pt cerinta mea formulata acum ceva timp in urma si anume o nunta cu tema mastii de carnaval. Ma intereseaza un decor mai original sau o combinatie de culori mai spectaculos.
    Multumesc si felicitari pt cei 10000 vizitatori ;)

  2. vero says:

    Nu am uitat, draga Mo:). Am fost foarte ocupata, dar saptamana viitoare cred ca voi reusi sa public ce am pregatit. Iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase! O zi minunata! V.

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>