Rezultatele concursului {O Nunta Superba + Pergame}

Desi au trecut cateva zile de la incheierea concursului organizat impreuna cu Pergame si astazi ne este greu sa alegem un singur castigator:(, dar… trebuie.:). Asadar, voucherul de 400 de lei va merge la Alexandra Recean care ne-a scris:

Buna,
Trebuie sa va marturisesc ca in cautarile mele frenetice in lumea internetului PERGAME a fost singurul care mi-a atras atentia in ceea ce priveste invitatiile de nunta, fiind singurul care are invitatii elegante la un pret rezonabil. Prin castigarea acestui concurs mi-ati fi complice in organizarea unei nunti elegante, simple la un pret accesibil. Nu cred ca o nunta e inca o ocazie pentru a cheltui sume mari de bani pentru o zi, ci din contra e o un cadou pentru familiile noastre, pentru toti cei care ne-au fost alaturi si fara de care nu am fi ceea ce suntem acum. de aceea invitatiile sunt foarte importante. Modelul ales de noi http://pergame.ro/colectia-long/90-intaglio-invitatii-de-nunta-vintage.html ne reprezinta prin simplitate si eleganta si ne-ar face placere sa il inmanam cunostintelor noaste. Indiferent de rezultat eu ma consider o castigatoare oricum deoarece ma voi casatorii cu cel mai bestial barbat si pentru ca am descoperit site-ul dumneavostra. Iar pentru asta va multumim pentru idei si toate ocaziile deosebite pe care ni le oferiti. Sarbatori Fericite!

Alexandra

Draga Alexandra, succes in continuare pentru organizarea nuntii pe care ti-o doresti!

Multumesc Cezar pentru invitatii!;)

Multumesc frumos tuturor participantelor la concurs!

Un weekend frumos tuturor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Categorii: Concursuri, Diverse
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>