Idei pentru cadoul de nunta #1: lampi unicat din portelan de la Wagner Arte Frumoase si Povesti

Propunerea de astazi se potriveste de minune nasilor care sunt in cautarea unui cadou frumos pentru miri, dar si viceversa;). Va invit in lumea Wagner – Arte Frumoase si Povesti, unde fiecare obiect spune o poveste, este lucrat manual cu multa migala, are personalitate, este unicat si poate fi personalizat dupa dorinta si imaginatia clientului. Ce poti sa-ti doresti mai mult de la un cadou? Atentie, insa!;) Destinatarul acestuia trebuie sa fie cineva deosebit, putin cochet, indeajuns de extravagant si neaparat mare iubitor de arta si frumos, pentru a se putea bucura cu adevarat de obiectul primit. :)

Veiozele-fantezie din portelan pictat manual ale Anei Wagner sunt obiecte de iluminat pentru locuinte moderne sau retro si obiecte de arta in acelasi timp. V-ar placea sa primit sau sa daruti:) un astfel de cadou? Mie da!!!

In luna mai, Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza Photophore “lumina din portelan” –  o noua colectie de lampi haute-couture, pe care o puteti vizita in perioada 27 mai-1 iunie in lounge-ul hotelului Intercontinental de la etajul 21. Mai apoi puteti regasi lampile in Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol nr. 39, sector 2, Bucuresti (intre piata Rosetti si biserica Armeneasca) si la “Maison de la Porcelaine”, str. Dr. Staicovici nr.19, sector 5 (zona Cotroceni) sau in magazinul online.

Ce spuneti de propunrea mea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. […] si poate fi personalizat dupa dorinta si imaginatia clientului. Here is the original post: Idei pentru cadoul de nunta #1: lampi unicat din portelan de la Wagner Arte Frumoase si Povesti Posted in Altele despre nunta | Tags: cadou-frumos, cadouri + marturii, […]

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>