Marturii Reverto: 100 % Natural, Handmade, Vegetal

In prezent tot multa lume e innebunita (pe buna dreptate) dupa natural, tendinta ce se observa mult si in domeniul nuntilor. Nu sunt (inca) o persoana eco/bio/naturala:) 100%, dar am inceput sa descopar de ceva timp efectele miraculoase ale produselor fara chimicale. De aceea, m-am hotarat sa va arat astazi niste marturii deosebite, mai ales pe placul celor care au renuntat (sau macar incearca) la e-uri, conservanti si, in general, la artificial. Faceti cunostinta cu minunatele mini sapunuri Reverto, ideale pentru a fi oferite cadou invitatilor:


Acestea sunt fabricate manual continand doar uleiuri vegetale, plante, flori uscate, argila, cafea, sucuri naturale si uleiuri esentiale. Pentru marturii puteti opta din intreaga gama de sapunuri Reverto: Alge, Argila, Calendula, Cafea, Lavanda, Miere si Ovaz, Morcovi, Poppy, Rozmarin, Senzitiv.


Marina, cea care a creat si se ocupa de Reverto, prefera sa ofere marturiile fara ambalaj, pentru ca fiecare sa-l poata personaliza in functie de tonul nuntii, dar trebuie sa recunoastem ca se descurca de minune sa impacheteze cadouri:).

Iar cei care inca nu au nevoie de marturii pentru nunta, se pot delecta cu cele mai proaspete produse naturale pentru corp si baie, fabricate manual din ingrediente 100% naturale.

Ce spuneti de propunerea mea?

Credite foto: Reverto Concept

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
5 Responses
  1. Florina says:

    Eu sunt fan Reverto. De doi ani le folosesc sapunurile si mai nou sunt super entuziasmata de exfoliantul lor :D

  2. vero says:

    Te cred;)

  3. […] stres. Simtiti parfumul proaspat si discret al padurii?:) Eu, da.:) La acesta nunta mi-as alege aceste marturii.Voi? Categorii: Buchete + Design floral  Tags: coroninita-pentru-domnisoara-de-onoare, […]

  4. La unele nunti, invitatii sunt cam ciudati, sa nu creada altceva daca primesc un sapun cadou. ;)

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>