Palarii ca la nunta regala

Nunta printului William si Catherine Middleton va ramane inca mult timp pe buzele tuturor. Dovada vie e acest material:) inspirat de palariile spectaculoase ale invitatelor, cele mai multe fiind semnate de celebrul Philip Treacy. Nu stiu daca palariile mai sunt astazi un indicator al statului social ori doar o modalitate de a atrage atentia, sau poate un semn de rafinament si stil, cert este ca la nunta regala acestea au fost cele mai discutate si admirate “elemente”.

Regina Elizabeth

Ducesa de Cornwall Camilla Parker Bowles
sotia printului Charles al Marii Britanii

Zara Philips, nepoata reginei Marii Britanii

Victoria Beckham

Printesa Eugenie si printesa Beatrice*
* cea care a avut una dintre cele mai comentate si parodiate palarii

Foto: All rights reserved by The British Monarchy

Redescoperind si eu ca multi altii cat de frumoase, elegante sau extravagante pot fi palariile, indiferent de marime sau culoare, mi-am amintit de colectia Les oiseaux charmants – Handmade Custom Hats a artistului si designerului Kristina Dragomir.

Urmand schitele Kristinei, acestea sunt realizate manual prin combinatii inedite de pene intr-un faimos atelier londonez care colaboreaza cu nume consacrate ale modei, millinery si designeri ca Philip Treacy, Stephen Jones sau Ralph Lauren.

Credite:
Fotografie: Dan Samoila; Modele: Mihaela T., Elan Models si Andreea S., Freestyle Models; Make-up: Elisabeta Fscaianu; Hair Style: Stephan Barbe; Vestimentatie: Cristian Samfira, Scenografie si design: Kristina Dragomir

Va recomand cu drag sa-i treceti pragul atelierului pentru ca atunci cand sunteti invitate la o nunta sa stiti sigur ca puteti arata ca o ducesa sau printesa;). Mai multe detalii despre creatiile Kristinei Dragomir gasiti aici.

Aveti vreo palarie in dulap?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. sunt superbe…o adevarata opera de arta, cred ca o palarie moderna, aleasa cu atentie poate complimenta orice tinuta, insa la noi in tara cred ca numai la nunti ar fi potrivite, si ar fi pacat sa se pastreze asa frumuseti in dulap.

  2. Palarii dama says:

    Palaria a devenit a must in moda ultimilor ani.

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>