Vrei sa te casatoresti cu mine?

Momentul cererii in casatorie poate fi unul magic pe care toate femeile, fie ca recunosc sau nu:), il asteapta si nu-l vor uita niciodata. Am ales sa va arat azi 10 filmulete cu cereri in casatorie atipice, amuzante si emotionante care sper sa va destinda putin;). Vizionare placuta!

Dupa mine, sunt cam exhibioniste:), dar totusi dragute. :)  Mi-ar placea sa aud de la voi cum vedeti cererea in casatorie ideala, cum ati fost ceruta sau cum va pregatiti s-o intrebati daca vrea sa va devina sotie? Si cu ocazia asta facem si-un mic sondaj: va doriti un moment intim sau unul cu multi martori, eventual postat pe youtube:) si share-uit in tot internetul, ca asta, de exemplu? :) Abia astept sa citesc comentariile voastre! Va pup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
  1. elisa says:

    Emotionant….
    Imi plac cererile inedite, poate nu cu un public numeros, dar cu siguranta mi-ar place sa fiu inconjurata de prieteni:) … si cel mai important, sa fiu luata prin surprindere:)

  2. alexandra says:

    foartre frumoase cereri…cred ca primul clip cu pilotul si umltimul clip cu mix-ul sunt deosebite. in alta ordine de idei cred ca o cerere de casatorie se face dupa cum simte domnul in cauza dar cel mai importat reflecta cat de bine o cunoaste. eu am fost ceruta la aniversarea unui an de relatie: la revelion cu prietenii, dar intrebarea a fost pusa in intimitatea camerei noastre iar mai apoi anuntul facat public celor dragi … complici evident ai logodnicului meu. intotdeauna am crezut ca voi sti ca vine acest moment, ca ma voi astepta…..dar domnul meu a tinut totul secret ba mai mult in ultimele noastre discutii cazuseram de acord ca poate nu e un an bun pentru nunta ca avem deja destule pe lista. nunta e in 1 octombrie a acestui an …la 9 luni dupa cerere si la 1 an si 9 luni de relatie…fix

  3. […] vreti inspiratie? Aici. Categorii: Cererea in casatorie + Logodna  Tags: cerere-in-casatorie, […]

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>