Cocarde din fetru (pasla)

Am gasit ieri aceasta poza

Credit foto: MissJenniferRae

Desi pana acum am vazut pe net numeroase variante din fetru atat pentru cocarde, cat si pentru buchetul miresei, le simteam cumva straine sufletului meu :d. Si ieri, pentru prima oara, am admis ca este o alternativa chiar interesanta pentru florile naturale. Imediat mi-am amintit de brosele dragute Bu-bu pe care le tot admir in fiecare zi pe facebook.

Autorul acesora este Camelia Voicu. Pe langa minunatele brose, la Bu-bu veti gasi coronite, bentite, bratari, cercei si coliere din pasla. Le puteti cumpara de pe www.cameliavoicu.ro. Chiar daca pe site nu apare nicaieri categoria Pentru nunta, cu siguranta veti gasi ceva acolo care sa va placa sau, eventual, veti face o comanda speciala;), in caz ca va surade ideea cocardelor din fetru.

Brosele Bu-bu au o energie pozitiva de care te molipsesti:). Va recomand sa le vedeti neaparat:) si, de ce nu, sa le cumparati;).

Probabil ca si altii mai fac brose din pasla, doar ca nu i-am descoperit eu inca sau, poate, nu au fost destul de aratoase:d ca sa ma impresioneze. Stiti voi pe cineva?

Credite foto: Bu-bu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>