Curiozitati, promisiuni si noutati

Incep cu un subiect inceput acum vreo saptamana cand va intrebam daca va place noul font.  Spre dezamagirea mea:(, mi-ati recomandat sa-l fac putin mai mare, sa fie mai lizibil. Asa ca m-am conformat;). L-am marit putin, dar din cauza ca mi se parea totusi greu de citit, am mai schimbat o data fontul. Ma refer doar la textele articolelor. Acum vi se pare mai bine? Nu exclud sa ma mai joc pe viitorul si cu alte fonturi :d.

Altceva… Dupa cum probabil ati observat, acum aveti posibilitatea sa apreciati;) articolul direct de pe blog sau il puteti share-ui in oricare din retele pe unde coabitati :d. In caz ca nu am fost explicita: apasati pe butonul share;). Impartiti si altora ce va place voua;)!

De asemenea, ma puteti urmari pe twitter. In curand voi fi foarte activa si acolo. ;)

Acestea au fost ultimele noutati. Sa trecem la promisiuni:).
Promit:
– sa raspund in curand tuturor celor care mi-au scris
– sa completez pagina “Despre”
– sa public cel putin 2 materiale pe zi
– sa ma tin de alte promisuni pe care le-am mai facut pe aici :d
Atat pentru astazi la acest subiect. Am zis sa promit cu voce tare:), ca poate ma tin de cuvant. :)

Din ciclu curiozitati:). Ghiciti care e cea mai downloadata poza de pe blog? Aceasta. Pe locul 2 vin statisticile. Cred ca ar trebui sa mai actualizez situatia lor, caci am mai crescut;) de atunci. Si pe locul 3 – masa cu galben si negru de aici. Daca locurile 2 si 3 se mai schimba uneori, fotografia de pe locul 1 este lider fara concurenta, situandu-se mult inaintea celorlalte descarcari. Trendul eco a pus ochiul si pe nuntile noastre. Cool. ;)

In incheiere, va amintesc ca va astept pe pagina onuntasuperba.ro de pe facebook, mai ales ca  am trecut deja de 5000 de prieteni si nu mai pot adauga altii noi:(.
Va multumesc frumos pentru prietenia voastra!;)

Si cum vara ne sufoca deja, va doresc sa ajungeti cat mai curand la mare sau mai bine zis, cat mai des! ;)

Credit foto: Millie Holloman Photography

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>