Rochii de mireasa 2011: Ersa Atelier

Atelierul Ersa a fost fondat acum aproape 10 ani de surorile Cristina si Gabriela Antonescu. Rochiile de mireasa create de acestea au ca trasatura definitorie extravaganta transpusa printr-o imbinare neobisnuita de corsete brodate manual, dantela, cristale, tul si flori. Asocieri pe care teoretic nu prea le agreez, practic au facut sa ma indragostec de aceste rochii. Sunt superbe!
Rochii de mireasa Ersa
„Pentru noi, fiecare rochie este un proces unic de devenire, definit de dialogul dintre o idee si un vis. Desprinse din siluetele perene ale balurilor clasice, creatiile devin contemporane prin prospetime, estetica si individualitate a detaliului. Pornind de la materiale rare si dantele pretioase, lucrate exclusiv manual, realizam o vestimentatie care propune o imagine sofisticata, pasionala, enigmatica. Este foarte important sa crezi ca poti deveni ceea ce visezi, pentru ca acesta este primul pas catre a fi”, spune Gabriela Antonescu.

Rochie de mireasa ErsaRochie de mireasa Ersa
Va plac rochiile Ersa?

Credite foto: Ersa Atelier

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. Elena Oprina says:

    Ultima imi place cel mai mult si chiar as purta-o.

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>