Bereniké: palarii si accesorii de par pentru mirese

Bereniké a fost conceput in 2009 cu intentia de a promova palariile si podoabele capilare in Romania.” Mi s-a parut o idee foarte faina:).  Iar cand am vazut fotografiile, m-am grabit sa vi le arat si voua. :) Minimaliste, romantice, feminine, jucause sau avangardiste creatiile Bereniké sunt superbe!

Bereniké: palarii si accesorii de par pentru mirese
Dupa ce m-am uitat prin toate pozele, m-am hotarat sa vi le servesc in trei articole, fiecare cu target diferit. ;) Voi incepe cu podoabele pentru mirese.

Bereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mireseBereniké: palarii si accesorii de par pentru mirese


Ei, ce spuneti?

Imediat vine si continuarea;). Adica palariile pentru domnisoarele de onoare. ;)

Credit foto: Bereniké

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. Mary says:

    Sunt foarte frumoase toate. Cand le privesc ma gandesc la nunta printului William cu Kate, la opulenta si splendoarea femeilor ce purtau cu eleganta asemenea palarioare. Pot spune ca purtand o asemnea palarioara nu ai cum sa nu te simti cu adevarat o printesa!!

  2. alina says:

    se pot cumpara de undeva aceste “bijuterii”?

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>