Din seria “Scrisori de la cititori”: Se potrivesc lacramioarele pentru o nunta de iunie?

Primesc destul de des pe mail diverse solicitari: unele absurde, altele decente, altele interesante. M-am gandit sa raspund la undele din intrebarile primite, in ideea de ajuta viitoarele mirese. Cel mai sigur nu ma voi descurca singura, caci nu sunt un guru al nuntilor:). In asemenea cazuri voi cere pareri si sfaturi de la diversi specialisti sau voi apela la voi pentru ajutor, sa impartasiti si altora din experienta voastra;). Ce spuneti? Batem palma?:)

Astazi ii vom raspunde Irinei care ne-a scris:

Buna ziua,
Numele meu este Irina si sunt viitoare miresica. Bineinteles am inceput pregatirile, nunta fiind in luna iunie 2012. Multi spun ca e devreme eu spun ca e ok. Daca am inceput pregatirile au inceput si problemele….eu mi-as dori foarte mult sa am un buchet de lacramioare, fiind florile copilariei mele. Totusi luna iunie cu lacramioarele nu stiu cat de bine se potrivesc, deci ajutor!!!!”

 

Deci, se potrivesc lacramioarele pentru o nunta de iunie?

Credit foto: Oscar de la Renta / Colectia primavara 2012

Am rugat pe Elena Toader, designerul YaU (va mai amintiti de concursul nostru?), sa-i raspunda Irinei. Va invit si pe voi sa cititi scrisoarea:).

Draga Irina,
Felicitari pentru viitorul eveniment :) !

Legat de buchetul de lacramioare … pentru un buchet de miresa este important ce simti tu, e important ce inseamna pentru tine floarea respectiva, e importanta povestea … si de asemenea, e important din punct de vedere economic daca acea floare e in sezon.

Lacramioarele sunt flori superbe, dar sunt flori de primavara. Poti sa ai un buchet din lacramioare si in extrasezon, doar ca economic acesta va fi mai solicitant. De obicei lacramioarele folosite in buchete de mireasa trebuie sa aiba tijele lungi, iar de cele mai multe ori acestea sunt importate. Un buchet cu lacramioare cumparate de la batrancica din coltul strazii, este mai putin probabil sa reziste si sa poata fi realizat in iunie :) . Trebuie sa mai stii ca buchetele din lacramioare si iasomie, sunt cele mai apreciate, dar si cele mai complexe ca realizare si intretinere :) !

Totusi, eu recomand viitoarelor mirese sa foloseasca florile de sezon, pentru ca ele reflecta atmosfera si pana la urma imaginea de ansamblu a evenimentului.

In concluzie, daca tu consideri ca lacramioarele te reprezinta cu adevarat si vrei sa ai un astfel de buchet …este posibil cu flori care sa vina pe comanda speciala.

Mult succes si nu te uita la deciziile pe care trebuie sa le iei ca la niste probleme, priveste-le ca pe niste oportunitati si modalitati de a-ti largi optiunile :)!

Toate bune,
Elena Toader, YaU

Mai aveti ceva de adaugat?:) Eu nu:).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>