Din seria “Scrisori de la cititori”;)

Va mai amintiti concursul nostru organizat impreuna cu Pergame? Alexandra, castigatoarea acestuia, mi-a trimis un mail pe care vreau sa-l impartasesc si cu voi. Ma entuziasmez cand aud ca ceea ca fac v-a ajutat intr-un fel sau altul. :)

Draga Veronica,

Iti scriu in legatura cu concursul organizat de tine si Cezar de la Pergame. Tin sa iti multumesc din nou faptul ca ai considerat ca meritam voucherul si lui Cezar pentru nesperata sansa de a avea invitatiile dorite. Am placerea sa te anunt ca am primit invitatiile. Am folosit toata suma voucherului pentru a achizitiona invitatii care sunt peste asteptari. Cezar a dat dovada de multa rabdare si profesionalism in a lucra cu o mireasa care vroia culori “tomnatice” si cu care vorbea pe mail sau telefon saptamanal.

Doresc sa mentionez ca ne-a fost de mare ajutor experienta lui si sectiunea de pe site-ul lui dedicat font-urilor folosite in invitatii, care cred ca contin sfaturi utile pentru mirii in cautare de invitatii.

Trebuie sa mentionez ca gasesc a fi foarte utile articolele tale, poate imi dai cateva idei de aranjamente de masa vintage, de toamna, ieftine si in spiritul invitatiei?! asta daca nu e prea mult, poate te inspira si pe tine invitatia asa cum a facut si pentru mine.

Multumesc inca odata!
O zi superb!
Alexandra

 

Aceasta este invitatia Alexandrei:

Ma bucur de fiecare data cand primesc astfel de mesaje. E o dovada ca munca mea pe care o fac cu multa placere construind acest blog isi atinge obiectivele :), aducandu-va beneficii, oricat de mici :). Va pup si va mai astept pe-aici!

Invitatii de la Pergame gasiti aici, dar cred ca stiti deja, nu?;)

Va place invitatia Alexandrei?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. Mary says:

    E superba invitatia Alexandrei!! Este o norocoasa!
    Insa si noi suntem norocoase pentru ca tu Vero ne ajuti atat de mult si mereu aveam parte de idei minunate din partea ta!
    Iti multumim!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>