Invitatii handmade by Danique

Articol sponsorizat

Danique este numele pe care il foloseste Dana pentru a-si promova micul atelier in care face invitatii pentru nunta, botez, aniversare, diverse accesorii si felicitari handmade. Danique – handmade boutique, cum ii mai place sa-l numeasca:). Provocarea cea mai mare a Danei este sa gaseasca metode noi de pliere si inchidere a invitatiilor, fiind in acelasi timp preocupata si de partea estetica, dar mai ales de povestea pe care o poate spune fiecare bucata de carton.

Papetarie de nunta handmade by Danique
Invitatiile de nunta cele mai solicitate sunt cele decupate.

Invitatii nunta handmade by DaniqueSiluete, inimioare, fluturasi…

Acestea atrag prin simplitatea lor si prin varietatea de culori si texturi ale cartoanelor. Ceea ce m-a uimit cel mai mult este ca fiecare este decupata manual. Imi imaginez ca e o munca enorma ce necesita multa dexteritate. Dar Dana nu se plange. Ii place mult ceea ce face si incearca sa gaseasca forme, desene si materiale noi pentru invitatii, astfel incat sa fie apreciate de cat mai multa lume.

Invitatii nunta handmade by Danique
Toate invitatiile pot fi personalizate, in sensul ca se pot face alterari pornind de la modelele de baza, cele propuse pe site, ori se poate construi un model nou pentru cei care au deja o idee despre ceea ce isi doresc sau cel putin si-au ales o tema pentru nunta.
Invitatii nunta handmade by Danique

Pe langa invitatii, la Danique puteti gasi si restul accesoriilor pentru nunta cum ar fi marturiile, numerele pentru masa, plicurile de bani sau paharele pesonalizate.

Papetarie de nunta handmade by Danique
Pe toate le gasiti pe site.;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>