Alexandra si Sorin: cununie civila in stil rustic

Alexandra este una din preferatele mele dintre miresele Josephine, adica dintre fetele carora Florina le-a facut accesorii pentru nunta. Daca o intalniti, ii puteti spune si Ioana;). A fost o mireasa superba: simpla, frumoasa si eleganta. Mi-a placut tare mult. Dar astazi nu despre nunta ei si a lui Sorin vreau sa va vorbesc, ci despre cununia civila.  De fapt, nici nu vreau sa vorbesc, ci doar sa va arat cum s-au gandit cei doi sa spuna: DA !
cununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorin
Cateva franturi din povestea Alexandrei: “Ne-am imbracat amandoi foarte lejer… am vrut sa fie ceva rustic si basic… fara fite si protocol… Asa ca ne-am luat actele si ne-am dus la tavaleala prin fan…” Dragut, nu ? :)
cununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorincununie civila alexandra si sorin
Sedinta a avut loc in Hunedoara in zona Vaii Jiului, langa Petrosani. Ce fain e la munte ! :)

De ce v-am aratat aceste fotografii? Pentru aerul lor relaxat si senin, dar mai ales pentru a va aminti ca lucrurile simple sunt atat de frumoase! :) V-a placut “tavaleala”? ;)

Credite:
foto – MD Image
miri – Alexandra si Sorin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. Alexandra says:

    Multumesc pentru acest articol dedicat unuia dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Nu stiu daca este coincidenta sau nu, insa astazi chiar se implineste un an de la vestita “tavaleala” :) Numai bine si imi doresc ca aceste imagini sa reprezinte un gram de inspiratie pentru viitoarele mirese prea incrancenate in organizarea nuntii lor.

  2. vero says:

    Alexandra, draga mea, din partea mea e pura coincidenta, caci chiar nu am tinut cont de asta, dar se pare ca acolo sus cineva va iubeste:)… Acelasi lucru va doresc si voua: sa va iubiti toata viata ca in acea zi frumoasa! Te pup, V.

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>