O nunta superba

Am vazut de dimineata niste fotografii de la o nunta care mi-a placut foarte, foarte mult. E cumva pe gustul meu. Si nu glumesc cand spun asta. Totul pare simplu, dar foarte rafinat si bine ales. Mi-a placut ca nu am vazut excese, ca totul s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, iar invitatii s-au simtit bine. Vorbesc doar uitandu-ma pe poze, nu cred ca poti mima asta. Va invit, asadar, sa vedeti una din cele mai frumoase nunti cu o tema interesanta: Travel around the world… destination-LOVE.
fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba fotografii-onuntasuperba
Tinutele mirilor, florile, tortul, invitatii… totul arata minunat. :) Si asta se datoreaza cu siguranta mai intai mirilor: Madalinei si lui Edi si, mai apoi, oamenilor deosebiti care i-au ajutat sa organizeze un eveniment reusit pe care si-l vor aminti toata viata, mai bine zis unor furnizori care le-au pregatit o nunta superba :). Acestia sunt:
Firma de Nunti / Concept si organizare
Maison Dadoo / Flori
Maria Lucia Hohan / Rochie de mireasa
Vlad Gherman / Fotografie
La Cena 2 / Locatie
Sweet Ela / Tort
fotografii-onuntasuperba
E genul de nunta pe care mi-ar placea sa o intalnesc mai des pe ale noastre meleaguri ca sa va pot arata si voua fotografii frumoase pentru inspiratie. ;)

Ce v-a placut mai mult?

O seara frumoasa!  Va pup! :)

Credit foto: Vlad Gherman Photography

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. Madalina says:

    Iti multumim mult pentru aprecieri, ne-a suprins foarte tare sa ne regasim pe site in primul rand, apoi ne-a bucurat si emotionat!

    As adauga multumiri si Sweet Ela pentru tort! :) Cele mai calde recomandari pentru toti cei care ne-au ajutat pentru nunta si sunt listati pe aceasta pagina! :)

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>