La multi ani, Soap Mill!

la-multi-ani-soap-mill-onuntasupeba
Astazi Soap Mill, producatorul roman de cosmetice organice si naturale, singurul certificat de Austria Bio Garantie, aniverseaza doi ani de prezenta pe piata romaneasca. De-a lungul acestei perioade Soap Mill ne-a incantat cu oferta-i tentanta de creme bio, sapunuri naturale solide, unturi organice și exotice, uleiuri de corp si de masaj, cadouri si alte produse nutritive si sanatoase.
soap-mill-aniversare-2-ani
In acest timp, Soap Mill a lansat noua game de produse (doua dintre ele obtinand certificarea bio din partea celui mai prestigios institut de certificare din Austria), a oferit idei de cadouri, a organizat concursuri (vi le mai amintiti pe ale noastre de anul trecut?), tombole si a definit conceptul de produse cosmetice 100% naturale.

Echipa Soap Mill are si un mesaj cu ocazia aniversarii:

“Ne dorim, ca si anul trecut, sa sarbatorim asa cum se cuvine aceasta luna aniversara Soap Mill, alaturi de voi, dovada ca timp de 2 ani ne-ati fost aproape, ne-ati incurajat, ne-ati oferit sfaturi, idei si ati avut pentru noi cuvinte de lauda.

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o!”

Astfel, numai astazi, veti putea achizitiona produse cosmetice organice 100% naturale Soap Mill cu o reducere de 20% si veti primi cadou un mini sapun natural solid, iar de vineri veti avea un discount similar pentru comenzile de minim 200 lei, precum si alte premii si vouchere cu reducere. De exemplu, daca va abonati la newsletter-ul Soap Mill veti primi codul promotional aferent unor reduceri importante. Suna interesant, nu?:) Mai multe detalii  gasiti aici.

La multi ani, Soap Mill!

Va tenteaza un cadou in aceasta zi aniversara?;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>