O carte de impresii neconventionala: un cuvant, o piatra, o amintire

In loc de traditionala carte avem: doua galetuse cu initialele mirilor, o gramajoara de pietre netede, un marker si instructiunile de folosire :d. Invitatii sunt provocati :)  sa descrie mirele si mireasa folosind cate un cuvant pentru fiecare. Pare un joc dragut, nu? :)
carte-de-impresii-neconvetionala
Dupa nunta puteti folosi pietrele pentru decor. Astfel, veti avea ocazia sa le cititi mult mai des: veti rade, veti plange, va veti amuza amintindu-va de cea mai frumoasa zi din viata.

Daca va tenteaza aceasta idee pentru guest book-ul vostru nu uitati sa le amintiti invitatilor sa semneze fiecare piatra… pe spate;).

Voi la ce carte de impresii visati?

Credite: foto Kat Braman Photography via Style Me Pretty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. alina says:

    felicitari pentru idee, e chiar dragut sa fie inlocuita acea carte cu aceste ”marturii”!!! se gasesc la agentii de nunti acele galetuse in miniatura?

  2. […] pe insule pustii. Deja avem aici pe blog o mini colectie de guestbook-uri mai… deosebite;) ca aceste galetuse sau acest panoul din […]

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>