Coliere supradimensionate pentru mireasa?

Da! ar raspunde fashionistele sau miresele cu sufletul rebel :d care prefera neconventionalul si au curaj sa mixeze materiale si texturi aparent necompatibile. Acestea s-ar bucura sa-si accesorizeze tinuta cu unul din aceste coliere;)

coliere-alin-dinicaColiere de Alin Dinica

Le-am descoperit recent in noua colectie semnata de Alin Dinica, un tanar designer pe care l-ati fi putut intalni la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, V for Vintage, Dress To Impress sau la alte targuri faine;). Accesoriile se produc numai la comanda. Acestea sunt realizate manual in serii limitate din metal inoxidabil, perle de sticla, argint tibetan si diferite elemente decorative.

Daca nu va surade ideea unui colier supradimensionat pentru tinuta de mireasa, ce spuneti sa va luati unul pentru cununia civila sau pentru logodna? Ca aici de exemplu;)

coliere-alin-dinicacoliere-alin-dinicacoliere-alin-dinicacoliere-alin-dinicaAlin Dinica colectia toamna-iarna 2011/2012
Credite:
Accesorii – Alin Dinica / ModelFlavia A.  /
FotoStefan Dani Photography / PantofiLust Of Creation

Valabil si pentru nase sau domnisoare de onoare, nu credeti? :)

Pe Alin Dinica il gasiti si pe blog. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. alina says:

    arata bine!!! cred ca se potrivesc foarte bine la tinuta pentru cununia civila! totusi eu as alege ceva mai finut, din aur alb, perle in nici-un caz!…

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>