Idei de nunta: decor de toamna

decor nunta cu frunzedecor nunta cu spice lumanaridecor nunta cu umanar si frunze
Credit foto: Sunset (de sus in jos: 1/2/3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
 1. alina says:

  tematica de toamna ne pune la dispozitie o paleta larga de culori si idei. imi plac decorurile meselor si al aranjamentelor florale cu ghinde, nuci, macese si frunze de stejar, aurite cu un spray special. o idee buna ar fi si dovlecii folositi ca aranjamente pe mesele invitatilor sau pe masa de prezidiu! arata foarte bine aranjamentele, iar ca marturii putem completa cu simbolurile toamnei, precum semne de carte, brelocuri, lumanari, suporti de card sau numere de masa. in ceea ceea ce priveste numerele de masa, in suportii speciali pentru numere putem denumi mesele dupa soiuri de mere, struguri etc.

 2. alina says:

  PS:a aparut numarul 33 al revistei Ideal Mariaj, unde se gasesc idei de aranjamente pentru o nunta de toamna, rochii de mireasa, pentru nasa, torturi, buchete de mireasa, marturii etc. revista este pentru sezonul toamna-iarna! eu mi-am achizitionat-o deja!

 3. alina says:

  http://www.idealmariaj.ro/images/1319209318%20I.jpg

  am luat si link-ul revistei Ideal Mariaj!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>