Pahare de nunta

pahare personalizate de nuntaCredit foto: Ioan Margineanu Photography

pahare personalizate nuntaCredit foto: Jasmine Star Photography

Am cunoscut ieri un cuplu care avea o obsesie:d – paharele lor de nunta. :) M-au povestit incontinuu doua ore despre acestea. M-au uimit, dar nu m-au plictisit. :) Am simtit ca au depus mult suflet in fiecare detaliu al evenimentului pe care il pregatesc cu multa pasiune. M-au convins ca si paharele pot avea un rol important in reusita unei seri frumoase. ;)

pahare-nuntaCredit foto: Shannon Renee Photography

Voi ce parere aveti despre paharele de nunta? Trebuie sa fie deosebite? Vi le doriti intr-un fel anume?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
4 Responses
 1. Sunt perfect de acord :) nici un detaliu nu trebuie lasat la intamplare pentru reusita unei nunti perfecte. Cam de un an am inceput sa pictez si eu pahare pentru nunta…personalizate si care sa reprezinte si sa se integreze in conceptul nuntii ….au fost idei surprinzatoare…originale…si dezbatute in detaliu cu multa pasiune de miri/nasi si prieteni.
  Rezultatele le puteti vedea aici:

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.211802752183507.57203.100000613513603&type=1&l=375ae51d5d

  Paharele…marturiile …invitatiile personalizate sunt tot mai cautate si la noi in ultimul timp…un nou trend care se contureaza.

  O zi frumoasa,
  MihaAlex

 2. alina says:

  sunt de acord ca si paharele, mai ales ale mirilor sa fie deosebite, orice detaliu in organizarea nuntii conteaza pentru ca nunta sa fie reusita, iar mirii multumiti de alegerea facuta!

 3. Mo says:

  O da cat de superbe sunt paharele din prima poza! Si eu as vrea asa ceva mai ales ca s-ar potrivi cu tematica nuntii. Ai idee de unde pot fi achizitionate? Multumesc.

 4. alina says:

  imi plac foarte foarte mult paharele din prima imagine! dupa parerea mea, cred ca s-ar potrivii unei nunti rustice, merge in mod special pe varianta boema!o nunta intr-un castel, conac, eu as vad!…

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>