Parfumul pentru nunta

Sunt curioasa, cum veti alege parfumul din ziua nuntii? :) Va fi unul preferat din “dulapul cu arome” :) pe care il folositi in mod firesc pentru anumite ocazii sau va luati unul nou, special pentru cea mai frumoasa zi? Ce conteaza mai mult: brand-ul, pretul, mirosul? Il alegeti impreuna cu partenerul? Chiar… uneori ne asortam tinutele cu ale iubitului/iubitei, dar nu am auzit niciodata nimic despre parfumuri… Isi asorteaza cineva parfumul pentru o armonie olfactiva in cuplu? :d Am deschis subiectul parfumului nu degeaba:d, ci tentata de niste oferte irezistibile de la FashionUp. Asadar, cateva mostre pentru a va deschide apetitul:). Mai intai aromele feminine:

parfumuri cu reducere:) Click pe link-uri pentru a le cumpara!
Chopard Happy Spirit, Elizabeth Arden Splendor, Calvin Klein Eternity, Cacharel Liberte, Bvlgari Omnia Green Jade

Apoi cele barbatesti;)

parfumuri cu reducere:)Click pe link-uri pentru a le cumpara!
Calvin Klein Obsession Night, Lacoste Elegance, Azzaro Chrome, Versace Man Eau Fraiche, Cerruti 1881 Black

Sunt atragatoare, nu?:) Le gasiti aici.

Alegerea parfumului din ziua nunti: o alegere placuta sau una dificila? Voi ce spuneti? E o intrebare si pentru viitorii miri. ;)

p.s. 1 Clar, e un post cu intrebari.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. Loredana says:

    Nu e chiar dificila parerea mea…fiecare stie cat de mult le place sau nu un parfum. Iar in ziua nuntii acel parfum trebuie sa ii reprezinte, parerea mea…
    Daca vrei o parere si mai personala :)…ar trebui sa fie discret, elegant si sa lase in urma o dara de romantism…

  2. alina says:

    eu personal am sa imi cumpar special un parfum de mireasa pentru ziua nuntii mele! ca va fi solid sau lichid, asta nu stiu, dar ma tenteaza mai mult cel solid cu toate ca nu am mai incercat niciodata! la mine conteaza cel mai mult pretul si mirosul si am sa mi-l aleg impreuna cu iubitul meu, e important pentu mine daca ii place si lui mirosul parfumului!
    ps: imi va fi foarte greu in alegerea parfumului de mireasa, o treaba dificila!…

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>