Picioare#85: Buchetul

picioarele-de-vineri
Credit foto: Cromatica Photography

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
 1. alina says:

  apropo de buchetul miresei, ca imi vine in minte! sunt 10 ponturi pentru a prinde buchetul!

  1.antreneaza-te! stii de nunta cu cel putin o luna inainte, fa-ti un abonament la sala, si mai bine, cauta o sala cu salteluta de sarituri; o sa ai cea mai buna detenta si asta va face diferenta intre tine si cele care vor pierde.

  2.fii mereu cu un ochi pe mireasa! nu vrei sa pierzi apelul la aruncarea buchetului pentru ca tocmai te-ai dus sa te plimbi prin gradina. nu te ridica prima, dar nici ultima, suficient cat sa te pozitionezi unde vrei tu.

  3.cunoaste-ti adversarul. fii atenta care sunt celelalte fete cu care vei concura: domnisoarele de onoare,tinere singure-evalueaza-le atent capacitatile atletice.

  4.echipeaza-te adecvat. schimba-ti pantofii stiletto cu perechea de sandale cu platforma pe care ai adus-o de rezerva. nu risti sa iti rupi tocul in covor si iti pastrezi inaltimea intacta. daca totusi esti neandemanatica pe tocuri, schimba-te in conversi, dar fii pregatita sa sari mai serios in inaltime.

  5.tine adversarul aproape. ba chiar imprieteniti-va. intra in vorba cu fetele care vor fi alaturi de tine si fii prietenoasa si saritoare-ajuta-le sa aiba mereu paharul de vin sau sampanie plin. intre timp, bea apa plata cu lamaie (poti spune ca e gin tonic).

  6.spioneaza. daca esti atenta la limbajul trupului si la ”eye contact”, o sa stii daca exista o ”favorita”-de obicei, cea mai buna prietena a miresei, pe care aceasta intentioneaza sa o faca sa prinda buchetul cu totul si cu totul ”intamplator”. aseaza-te exact in spatele ei.

  7.in spatele miresei se va forma un semicerc. aseaza-te lateral, dar cu jumatate de pas in fata, si paseste inainte EXACT in clipa in care buchetul a pornit.

  8.ai grija la detalii-de exemplu, forma buchetultui. nu vrei sa ramai cu o panglica in mana pentru ca, de exemplu, nu ti-ai dat seama ca buchetul e asimetric si centrul de greutate e in zona inferioara.

  9.calculeaza. fa un traseu mental al buchetului si uita-te cam pe unde crezi ca va cadea. cand mireasa l-a aruncat, paseste spre locul respectiv si nu te teme daca ai calcat pe ceva degete cu unghii frumos lacuite-e un concurs, iar daca ele nu stiu riscurile, n-au ce cauta aici.

  10.tine bine buchetul cu ambele maini (nu vrei sa iti fie subtilizat in ultima clipa) si ridica-l triumfator in aer.

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>