Wedding DanceFest 2011

Clubul “Total Dance” organizeaza pe 21 decembrie un concurs de dans pentru cuplurile proaspat casatorite. Un bun prilej de inspiratie pentru cei care urmeaza sa se casatoreasca si nu au gasit inca dansul de nunta perfect, nu? :) Mai multe detalii aici si aici, iar mai jos anuntul oficial! Muzica, DJ! :d

Wedding-DanceFest-concurs-de-dans-pentru-cuplurile-casatorite
In data de 21 decembrie 2011, la ora 20:00, va avea loc prima editie a “Wedding DanceFest” la restaurantul Classico din Bucuresti. La acest concurs, cei casatoriti anul acesta pot dansa inca o data dansul mirilor, dansul pe care l-au pregatit sa il prezinte la nunta lor. In acelasi timp un juriu de specialitate va realiza un clasament pentru a putea premia cel mai bun dans al mirilor din 2011.

Concursul se va desfasura intr-o atmosfera degajata, fiecare cuplu de participanti putand veni insotiti de catre rude si prieteni pentru a fi sustinuti in timpul reprezentatiilor. La finalul competitiei toti participantii si sustinatorii sunt invitati sa ramana la petrecere. Intrarea se va face pe baza de bilete care vor putea fi achizitionate la locul evenimentului cu o ora inainte de inceperea acestuia sau pot fi comandate la 0744 984 650 (Dan Luca). Pretul unui bilet este de 25 RON si include o gustare. Pe langa spectacolul oferit de concurenti va promitem si alte surprize.
Evenimentul nu se adreseaza numai celor care deja s-au casatorit, ci si celor care urmeaza sa faca acest pas si inca nu s-au decis cu privire la dansul pe care il vor face la nunta lor si doresc sa se inspire. Si daca dansul lor va fi apreciat la nunta, ii asteptam cu drag sa participe la editiile urmatoare.

Cine se-nscrie? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>