Sa-ncepem! ;)

La Multi Ani!Credit foto: Margineanu Photography 

Desi e deja 12 ianuarie, aceasta este prima postare din acest an, asa ca voi incepe prin a va ura un an nou plin de inspiratie, oameni faini alaturi, multa sanatate, dragoste si intelegere! Va multumesc ati fost alaturi de O Nunta Superba in anul ce-a trecut si va astept cu drag sa rasfoiti filele blogului si-n 2012.

La multi ani, dragii mei!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. alina says:

    suuuper! eram nerabdatoare sa citesc posturile tale atat de utile si interesante! LA MULTI ANI!!! multumim pentru urari si pentru toate sfaturile si optiunile pe care ni le-ai oferit in materie de nunti, tine-o tot asa! sa ai si tu un an mai bun, sanatate, impliniri, succes in cariera si numai bucurii!
    PS: cand vom primi cadourile? sunt nerabdatoare sa primesc revista sa ma documentez din ea, caci mi-am pus in cap sa incep cursurile pentru cea mai frumoasa meserie: cea de organizator de nunti!

  2. mire says:

    La multi ani! si bine te-am regasit

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>