Invitatii de nunta Eden: elegante, fine si vesele

Salutare!  Astazi avem invitatii de nunta in meniu. ;)

Invitatiie de nunta Eden

Am descoperit anul trecut agentia Eden din Cluj care ofera o gama completa de servicii pentru organizarea unei nunti. Mi-a placut ceea ce fac, iar de curand am primit un mail de la Oana Hajos, designerul papetariei de nunta, care imi spunea ca au lansat site-ul www.invitatiieden.ro unde au si o colectie noua de invitatii. L-am accesat rapid si am gasit niste lucruri foarte dragute. Va arat mai jos doar cateva.

Invitatii de nunta Eden
Invitatii de nunta Eden

Invitatii de nunta EdenInvitatii de nunta Eden
Invitatii de nunta EdenInvitatii de nunta Eden
Fiecare set de invitatii poate fi completat si de alte produse de papetarie din aceeasi colectie asortata nuntii voastre cum ar fi cardurile de confirmare, place-cardurile plic, meniurile sau numerele de masa. De asemenea, in functie de cromatica evenimentului se pot schimba si culorile invitatiilor sau se poate realiza un model special pentru voi. ;)

Invitatii de nunta Eden

“Cand pui suflet in ceea ce faci, atunci realizezi cele mai frumoase lucruri.
E usor sa te lasi purtat de val, sa combini culori, texturi si modele intr-o nesfarsita varietate, sa fii propriul critic, sa fii tu prin munca ta.

Am reusit sa fac fericite multe mirese, sa le ofer exact ceea ce si-au dorit pentru o zi atat de minunata din viata lor.” spune Oana.

Ce spuneti, va lasati pe mana ei? ;)

Invitatiile si alte accesorii de nunta le gasiti aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
 1. Andrada says:

  Foaaarte drăguțe!

 2. Tudor Elena Ramona says:

  Buna,

  Imi puteti trimite prin curier niste mostre de invitatii?
  Mi-au placut foarte mult urmatoarele: Cea cu verde si maro si doua pasarele si cea cu mult roz si initialele R&A (sunt prezentate mai sus).

  Va multumesc,
  Ramona Tudor

 3. Ella says:

  Sunt superbe toate. Se vede ca sunt facute cu mult suflet si pasiune. Felicitari!!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>